Η επιχείρηση Greendayzzz δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 από τον Θοδωρή Φίλανδρο, τεχνολόγο γεωπόνο, με έδρα το Πάτημα Χαλανδρίου και την οδό Αγίου Αντωνίου. Δραστηριοποιήθηκε στο εμπόριο φυτών, λιπασμάτων, φυτοχωμάτων και αρδευτικού υλικού. Επίσης ασχολήθηκε με την κατασκευή και συντήρηση ιδιωτικών έργων πρασίνου έχοντας αρκετά έργα στο ενεργητικό της.

Το Μάιο του 2012 η επιχείρηση επεκτάθηκε και στον διπλανό χώρο, αύξησε την ποικιλία του φυτικού υλικού και πρόσθεσε μια μεγάλη γκάμα από γλάστρες και είδη ξυλείας.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 σταματήσαμε τη δραστηριοποίηση στον τομέα των κατασκευών και των συντηρήσεων λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας στο εμπορικό κομμάτι του καταστήματος και συνεργαστήκαμε με εξωτερικούς συνεργάτες, γεωπόνους και κηποτέχνες, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Το Φεβρουάριο του 2016 η επιχείρηση μετακινήθηκε σε ένα νέο χώρο πιο μεγάλο και πιο κεντρικό στην οδό Ηρακλείτου 15, επεκτάθηκε στο εμπόριο μηχανημάτων και εργαλείων κήπου αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία σημαντικών εταιρειών του χώρου και πολλαπλασίασε την γκάμα σε λιπάσματα, φυτοφάρμακα και αρδευτικά υλικά για την κάλυψη ακόμα και των πιο απαιτητικών επαγγελματιών.